Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Συνεργασίες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ο Πνευμονολόγος κύριος Δωρής διακατέχεται από πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας. Το πνεύμα αυτό προκύπτει από το συνδυασμό της Στρατιωτικής Ιατρικής, της νευραλγικής του θέσης στο μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο της χώρας μας, το «ΥΓΕΙΑ» και της θητείας του ως εξειδικευόμενου «Επεμβατικής Πνευμονολογίας» στο σπουδαιότερο, παγκοσμίως, κέντρο αναφοράς στις παθήσεις του θώρακα, τη ThoraxKlinik, Heidelberg, Germany.

Θωρακοχειρουργοί, Ογκολόγοι, Ακτινοθεραπευτές, Παθολόγοι, Καρδιολόγοι, αλλά και Πνευμονολόγοι υψηλού ήθους και ιατρικού κύρους αποτελούν την επιστημονική «παρέα» του ιατρού Μιχαήλ Δωρή.

Ο ασθενής μας όμως δεν περιορίζεται μόνο στις παθήσεις της θωρακικής κοιλότητας , γι’ αυτό οι συνεργασίες με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, προερχόμενων κυρίως από τις δεξαμενές που προαναφέρθηκαν, μας κάνει να πιστεύουμε πως έχουμε στέρεες απαντήσεις σε όλα του τα ιατρικά ερωτήματα.

Σκοπός μας είναι να θεραπεύσουμε εμείς οι ίδιοι τους ασθενείς ή να τους προσανατολίσουμε σωστά στο δρόμο της θεραπείας, ακόμα κι όταν αυτός ξεφεύγει από το δικό μας γνωστικό πεδίο, μέσα από τις συνεργασίες μας. Τόσο στον ιδιωτικό τομέα -βλ. νοσοκομεία Υγεία-Μητέρα, όσο και με παραπομπή σε αξιόπιστους συναδέλφους του δημοσίου τομέα λύνουμε τους ιατρικούς γρίφους, που ορθώνουν η ανεξέλεγκτη πληροφόρηση και η φημολογία μπροστά στους προβληματισμένους και συχνά ταλαιπωρημένους ασθενείς.

 

Image
Ο κύριος Δωρής με το μέντορά του Heinrich Becker έξω από τη ThoraxKlinik

   Νταούλη Ουρανία

Image
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981και αποφοίτησε το 1999 με άριστα. Σπούδασε Ιατρική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αποφοίτησε το 2006. Ειδικεύθηκε στην Πνευμονολογία  στο 417 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών ΝΙΜΤΣ  και πήρε τον τίτλο ειδικότητας το 2016. Παράλληλα ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη «Θωρακική Ογκολογία: Σύγχρονη κλινικοεργαστηριακή προσέγγιση και έρευνα». Εξειδικεύθηκε στα νοσήματα του υπεζωκότα στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Ιατρική Θωρακοσκόπηση στο νοσοκομείο UCLH (UniversityCollegeLondonHospital- thoracicsurgery department) και στο Θωρακικό Υπέρηχο στο νοσοκομείο BARTS (ICUdepartment). Από το 2016είναι συνεργάτις της ομάδας Επεμβατικής Πνευμονολογίας και μετά την επιστροφή της από την Αγγλία το 2018, αφοσιώθηκε πλήρως στο έργο της ομάδας.

     Νίκας Σωτήριος

Image
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και αποφοίτησε από το Πειραματικό σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών με άριστα. Σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και αποφοίτησε το 2000. Ειδικεύθηκε στην Αναισθησιολογία στο «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» Νοσοκομείο Αθηνών και πήρε τον τίτλο ειδικότητας το 2006. Εργάσθηκε για ένα έτος στο 412 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ  Ξάνθης και από τότε εργάζεται ως ιδιώτης αναισθησιολόγος που απασχολείται καθημερινά στο χειρουργείο και στηρίζει με βάρδιες  τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ». Από το 2012 είναι συνεργάτης της ομάδας Επεμβατικής Πνευμονολογίας με μεγάλη εμπειρία στους αναπνευστικούς ασθενείς.

Search