Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Νοσηλεία, Επείγοντα περιστατικά

 

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Η διαθεσιμότητα του γιατρού είναι κάτι που λείπει από τις μέρες μας. Δηλώνουμε όλοι πολυάσχολοι και δυσεύρετοι. Όταν όμως πονάς ή δυσπνοείς θέλεις κάποιον να σε βοηθήσει άμεσα. Τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο ιατρείο ή και όταν χρειάζεται στο σπίτι του ασθενούς παρέχουμε τις υπηρεσίες μας 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.
Η επείγουσα πνευμονολογία περιλαμβάνει ασθενείς με αναπνευστική δυσχέρεια, αιμόπτυση, οξύ θωρακικό άλγος συνοδευόμενα συχνά από πυρετό, κακουχία και συμπτωματολογία από άλλα όργανα. Υπεύθυνοι για τα συμπτώματα αυτά είναι συχνά οι λοιμώξεις, γνωστές ή όχι κακοήθειες, αποφρακτικές παθήσεις όπως το άσθμα και η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, πνευμονικό οίδημα και πολλά άλλα νοσήματα που αναφέρονται αναλυτικά στις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος.
Η άμεση ανταπόκριση του γιατρού με επιστράτευση όλων των πνευματικών και υλικών δυνατοτήτων του, παίζει καθοριστικό ρόλο πολλές φορές για την ίδια τη ζωή.

 

ΝΟΣΗΛΕΙΑ

Νοσηλεύουμε έναν ασθενή όταν "χρειαζόμαστε τις φλέβες του", δηλαδή είτε όταν δεν μπορεί να πάρει φάρμακα από το στόμα είτε όταν τα φάρμακα πρέπει να επιτεθούν άμεσα στην πάθηση. Τη φοβία που καταλαμβάνει τον άρρωστο ενόψει μιας τέτοιας εξέλιξης, είμαστε σε θέση να απομακρύνουμε με τη γνώση μας, την εμπειρία μας στην τριτοβάθμια νοσηλεία, τη συνεργασία μας με άριστα εξοπλισμένα νοσηλευτικά ιδρύματα και το πάθος μας για θεραπεία και χαμόγελο στο πρόσωπο του ασθενούς.
Με το νοσηλευτικό προσωπικό, τους συνεργάτες μας και με τον άρτιο εξοπλισμό μας διεισδύουμε στο σώμα και την ψυχή του ασθενούς, δίνοντάς του τις ανάσες που χρειάζεται για να γυρίσει πίσω στους οικείους του και στις δραστηριότητές του.
Η ομάδα μας αποτελεί την καλύτερη επιλογή για αυτούς που φέρουν ιδιωτική ασφάλιση αλλά και για αυτούς που θα ζητήσουν το μέγιστο σεβασμό απέναντι στο υστέρημά τους.

 

Search