Συνεργασίες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ο Πνευμονολόγος κύριος Δωρής διακατέχεται από πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας. Το πνεύμα αυτό προκύπτει από το συνδυασμό της Στρατιωτικής Ιατρικής, της νευραλγικής του θέσης στο μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο της χώρας μας, το «ΥΓΕΙΑ» και της θητείας του ως εξειδικευόμενου «Επεμβατικής Πνευμονολογίας» στο σπουδαιότερο, παγκοσμίως, κέντρο αναφοράς στις παθήσεις του θώρακα, τη ThoraxKlinik, Heidelberg, Germany.

Θωρακοχειρουργοί, Ογκολόγοι, Ακτινοθεραπευτές, Παθολόγοι, Καρδιολόγοι, αλλά και Πνευμονολόγοι υψηλού ήθους και ιατρικού κύρους αποτελούν την επιστημονική «παρέα» του ιατρού Μιχαήλ Δωρή.

Ο ασθενής μας όμως δεν περιορίζεται μόνο στις παθήσεις της θωρακικής κοιλότητας , γι’ αυτό οι συνεργασίες με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, προερχόμενων κυρίως από τις δεξαμενές που προαναφέρθηκαν, μας κάνει να πιστεύουμε πως έχουμε στέρεες απαντήσεις σε όλα του τα ιατρικά ερωτήματα.

Σκοπός μας είναι να θεραπεύσουμε εμείς οι ίδιοι τους ασθενείς ή να τους προσανατολίσουμε σωστά στο δρόμο της θεραπείας, ακόμα κι όταν αυτός ξεφεύγει από το δικό μας γνωστικό πεδίο, μέσα από τις συνεργασίες μας. Τόσο στον ιδιωτικό τομέα -βλ. νοσοκομεία Υγεία-Μητέρα, όσο και με παραπομπή σε αξιόπιστους συναδέλφους του δημοσίου τομέα λύνουμε τους ιατρικούς γρίφους, που ορθώνουν η ανεξέλεγκτη πληροφόρηση και η φημολογία μπροστά στους προβληματισμένους και συχνά ταλαιπωρημένους ασθενείς.

 

 

Ο κύριος Δωρής με το μέντορά του Heinrich Becker έξω από τη ThoraxKlinik